top of page

FILMFOTOGRAF

Lei våres husfotograf med komplett utstyrspakke i høy kvalitet.

Hel dag 9000,-

Inkludert følger en nydelig trådløs monitor som bidrar til godt samarbeid under opptak mellom deg og våres fotograf.

Tillegg: Praktikant

Vi jobber flittig med å lære opp våres praktikanter som har plass hos oss et helt år. Ved å inkludere en praktikant kan fotografen jobbe mer i detaljer, ta i bruk flere ressurser og jobbe mer effektivt. 

Hel dag 2000,-

Skjermbilde 2020-01-24 kl. 15.22.30.png
BW_14_edited.jpg

BASIC REKLAMEPAKKE 50 000,-

Hvis du allerede har en idè men er på jakt etter noen som kan lage filmen din slik du ser for deg så kan Basic reklamepakke være noe for deg.

 

En basic reklamepakke fra oss inkluderer:

 

4 timer forarbeid - Regissør

2 timer teknisk befaring på location - Fotograf

1 dag innspilling - Regissør

1 dag innspilling  - Fotograf

1 dag innspilling - Juniorassistent

Basic kamerapakke

Basic lydpakke

Lysutstyrleie opp til 2500kr

12 timer klipp

4 timer grade og mix

Obs! Inkluderer ikke casting, skuespillerhonorar, location eller ..

Tilbudet gjelder opptak innfor Oslo.

Det er mange faktorer som spiller inn på hva en film kan koste, og ofte er det en hel del å spare på å vite hva de faktorene er, og hva som bør prioriteres til nettopp din film.

Innspillingsdager

Innspilling er ofte den dyreste delen av produksjon, og antall innspillingsdager kan derfor være svært avgjørende på hva din film kan koste. Enkle grep er å samle mest mulig på samme eller få dager.

Skal det f.eks filmes intervju av 8 personer er det som regel mye billigere å få samlet alle 8 på ett sted samme dag.

Tips: Når man først har alt av ressurser tilgjengelig under opptaksdagen, få mest mulig utav den ved å ta annet materialet samtidig! Vi kan ta stillbilder, cinegraphs, lydopptak samt egne snapchat og Instagram snutter. Ved å ta dette samme dag blir det mye billigere enn ved et separat opptak.

Location

Hvor skal det filmes? Å skaffe, samt filme, ulike locations er ofte en fordyrende prosess. Vårt råd er å finne effektive løsninger hvor man holder antall locations nede, men likevel holde budskaps-evnen oppe. Ved å investere tid å ressurser på ideer som omhandler ett bra location kan dette faktisk øke produksjonskvaliteten, men redusere kostnaden.

Aktører

Antall aktører i filmen kan ha en stor påvirkning på kostnadene. Honorar til aktører kan fort bli fordyrende i tillegg til casting, håndtering og koordinering. Våres produsent er dog en mann med stålkontroll og blir ved større produksjoner ofte med som innspillingsleder og koordinator.

Formål

Ha en sterk fellesforståelse om formålet på filmen før opptak. Den enkleste måten en film kan bli dyrere på et å endre formålet på filmen etter opptak. Dette kan resultere i ekstraopptak og mange korrekturrunder. Et tips er å la alle som skal mene noe om filmen få ytre sin mening før det er for sent, samt redusere antall beslutningstakere. Med en samlet visjon kan vi jobbe effektivt, billigere og bedre.

PRISGUIDEN

bottom of page